Wednesday, June 10, 2015

Alhamdulillah..Rezeki Tahun 2015


Assalamualaikum..

Alhamdulillah...akhirnyaaa..setelah bertahun mencuba...bulan ni genap 6 bulan usia kandungan aku..xtau nak cakap macam mana..rezeki yang tak di duga...rasa mcm tak caye pun ade...Aku tau allah lebih tahu yang terbaik utk aku..sebab tu di baginya lambat...ada hikmahnya..mungkin sbb sebelaum ni keje jauh..lepastu dengan kerja yg mcm hape stressnya...dapat je tukar tempat kerja yang dekat dengan rumah, terus rezekinya sampai..syukur sangat...Sesungguhnya DIA yang lebih tahu apa yang terbaik utk aku..cuma aku ni je yang tak menyabo...hehehe...

Si kakak pun dah beso..dah darjah satu katanya..jauh giler jarak umur dengan adek..takpelah kot..boleh tolong mama tgk2kan adek..Cuma tulah sindrom orang nak dapat adek ni aku ingat kat budak kecik je..kat budak umur mcm si kakak pun ade yek...Dia punya manja, takyah cakap laaaa...dulu kakak iman x berapa rapat dengan mama dia ni..rapatnya dengan inchik suami..tapi bila aku ngandung ni dia dah terbalik...pelik aku...takpelah..jangan dia buat bende pelik2 sudah.. ye tak??...

jantina baby tak tau lagi...manjang nyorok..aku tak kisah, laki ke ppuan..janji sihat sempurna..syukur sgt dah..

aku ni mmg bangsa makan tahun gaknya nak update blog...mak malas nokk...


3 comments:

  1. It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

    cbse board result 2018
    cbse board 10th result 2018
    cbse board 12th result 2018
    ap board ssc results 2018
    ap board inter results 2018
    seba board hslc result 2018

    ReplyDelete
  2. It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

    ahsec hs result
    bseb matric result
    bseb intermediate result
    cgbse 10th result
    cgbse 12th result
    cisce 10th result

    ReplyDelete